Delft, een klein stadje vol traditionele Nederlandse charme, trekt toeristen van over de hele wereld met zijn prachtige grachten, lange geschiedenis en rijke cultuur. Voor reizigers die een gezinsvakantie plannen, is het kiezen van de juiste accommodatie van cruciaal belang. In dit artikel maak je kennis met enkele gezinsvriendelijke hotels in Delft en geef je praktisch reisadvies zodat jij en je gezin een fijne en onvergetelijke vakantie in Delft hebben.

1. Hotel Johannes Vermeer Delft

Hoteloverzicht

Hotel Nuerva, gelegen in het centrum van Delft, is een viersterrenhotel vernoemd naar de beroemde Nederlandse schilder Johannes Vermeer. De decoratieve stijl van het hotel omvat een groot aantal artistieke elementen, waardoor het een elegant en warm gevoel krijgt. Voor gezinnen met kinderen bieden de ruime kamers en suites van het hotel voldoende ruimte.

Gezinsvriendelijke faciliteiten

  • Familiekamer: Het hotel biedt verschillende kamertypes, waaronder suites die geschikt zijn voor gezinnen, met aparte woon- en slaapkamers, waardoor gezinsleden meer ruimte hebben voor activiteiten.
  • Kindvriendelijke faciliteiten: het hotel biedt kinderbedjes, kinderstoelen en andere faciliteiten om aan de behoeften van gezinsreizigers te voldoen.
  • Gratis ontbijt: het hotel biedt een uitgebreid ontbijtbuffet, inclusief een verscheidenheid aan favoriete gerechten voor kinderen, zodat u en uw kinderen elke dag een goede start kunnen hebben.

Attracties in de buurt

Het hotel is ideaal gelegen op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Delft, zoals de Delfts Blauw Aardewerkfabriek en het Vermeer Centrum. Er zijn ook veel restaurants en cafés in de buurt, waardoor het gemakkelijk is voor gezinnen om te dineren. De Delfts Blauwe Aardewerkfabriek is een geweldige plek om meer te leren over het traditionele Nederlandse keramiek maken, waar kinderen met eigen ogen kunnen zien hoe ambachtslieden klei in prachtige kunstwerken veranderen. Het Vermeer Centrum toont het leven en werk van deze grote schilder en is een must voor kunstliefhebbers.

Reserveringsplatform

Hotel Nuerva is te boeken via de volgende platforms:
-[Boeking]
-[Expedia]
-[Hotels]

2. Hotel de Emauspoort

Hoteloverzicht

Hotel Holy Cross is een gezellig familiehotel gelegen in het hart van Delft. De architectonische stijl van het hotel is uniek en vol van traditionele Nederlandse stijl. Het biedt een rustige en warme leefomgeving, die zeer geschikt is voor gezinsreizen.

Gezinsvriendelijke faciliteiten

  • Familieappartement: Het hotel biedt familieappartementen met aparte keukens en woonkamers, zodat gezinnen zelf kunnen koken.
  • Binnentuin: Het hotel beschikt over een prachtige binnentuin waar kinderen vrij kunnen spelen en ouders kunnen genieten van een moment van rust.
  • Kinderentertainmentgebied: het hotel beschikt over een kinderanimatiegedeelte met een verscheidenheid aan speelgoed en boeken, zodat kinderen zich tijdens de reis kunnen vermaken.

Attracties in de buurt

Het hotel ligt op slechts een korte loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van het centrum van Delft, zoals de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk. Gezinnen kunnen gemakkelijk naar deze attracties lopen en de geschiedenis en cultuur van Delft ervaren. De Nieuwe Kerk is een belangrijke begraafplaats voor de Koninklijke Nederlandse familie, terwijl de Oude Kerk bekend staat om zijn schuine toren en rijke geschiedenis.

Reserveringsplatform

Hotel Santa Croce is te boeken via de volgende platforms:
-[TripAdvisor]
-[Agoda]
-[HotelsGecombineerd]

3. Carlton Hotel Delft

Hoteloverzicht

Het Carlton Delft Hotel is een modern 4-sterrenhotel dat ruime en comfortabele accommodatie biedt aan de rand van Delft. Het hotel beschikt over complete faciliteiten en attente diensten, waardoor het een ideale keuze is voor gezinsreizigers.

Gezinsvriendelijke faciliteiten

  • Familiesuite: Het hotel biedt familiesuites met slaapbanken en extra bedden, ideaal voor grote gezinnen.
  • Zwembad en fitnessruimte: het hotel beschikt over een binnenzwembad en een fitnessruimte, waar gezinsleden kunnen ontspannen en sporten.
  • Activiteitenruimte voor kinderen: Het hotel beschikt over een speciale activiteitenruimte voor kinderen, uitgerust met diverse spelletjes en amusementsfaciliteiten om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende speeltijd hebben.

Attracties in de buurt

Hoewel het hotel aan de rand van de stad ligt, is het gunstig gelegen op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Delft. Er zijn veel grote winkelcentra en eetgelegenheden rondom het hotel, waardoor het voor gezinnen gemakkelijk is om te winkelen en dineren. De Technische Universiteit Delft is ook vlakbij en is een bezoek waard, vooral voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en techniek.

Reserveringsplatform

Het Carlton Delft Hotel is te boeken via de volgende platforms:

  • [Hotels.com]
  • [Booking.com]
  • [Expedia

4. Best Western Museumhotels Delft

Hoteloverzicht

Het Best Western Delft Hotel is een internationale hotelketen gelegen in het historische stadscentrum van Delft. Het hotelgebouw bestaat uit drie oude Nederlandse gebouwen, die elk hun unieke historische charme hebben behouden en moderne en comfortabele accommodatie bieden.

Gezinsvriendelijke faciliteiten

  • Aangrenzende Kamers: Het hotel biedt onderling verbonden kamers, die zeer geschikt zijn voor grote gezinnen. Ze garanderen niet alleen privacy, maar zorgen er ook voor dat familieleden met elkaar kunnen communiceren.
  • Museumticketkorting: Familietoeristen die in het hotel verblijven, kunnen genieten van ticketkortingen voor veel musea in Delft om de kennis en kennis van kinderen te verrijken.
  • Gratis ontbijt: Het hotel biedt een gezond en uitgebreid ontbijtbuffet, zodat gezinsleden kunnen genieten van een heerlijke ochtend.

Attracties in de buurt

Het hotel ligt in het Delftse Museumkwartier, op loopafstand van diverse musea en historische bezienswaardigheden, zoals Museum Prinsenhof en het Delft Museum. Gezinnen kunnen eenvoudig een dagtocht plannen om de rijke cultuur van Delft te ontdekken. Museum Prinsenhof toont de geschiedenis van de Nederlandse Onafhankelijkheidsoorlog, terwijl Museum Delft de stedelijke ontwikkeling en het culturele erfgoed van Delft toont.

Reserveringsplatform

Best Western Delft Hotel is te boeken via de volgende platforms:
-[Beste westerse]
-[Hotels]
-[Boeking]

Praktisch reisadvies

vooraf gereserveerd

Als populaire toeristische bestemming is de vraag naar hotels in Delft vaak groter dan het aanbod. Gezinnen worden geadviseerd om hun accommodatie vooraf te boeken, vooral tijdens het hoogseizoen en tijdens vakanties, om er zeker van te zijn dat ze het hotel van hun keuze krijgen.

Handig transport

Het openbaar vervoersysteem van Delft is erg handig, met meerdere openbare parkeerplaatsen en voldoende buslijnen in de stad. Familietoeristen kunnen ervoor kiezen om zelf te rijden of het openbaar vervoer te nemen om snel en gemakkelijk verschillende attracties en hotels te bereiken.

Eetgelegenheden

Delft heeft een schat aan eetgelegenheden, van traditioneel Nederlandse restaurants tot de internationale keuken. Voor gezinnen met kinderen zorgt de keuze voor een restaurant met een kindermenu ervoor dat kinderen kunnen genieten van heerlijk eten.

Attractierondleiding

De meeste van de belangrijkste bezienswaardigheden van Delft zijn geconcentreerd in het stadscentrum en zijn te voet bereikbaar. Het wordt aanbevolen dat familietoeristen een eendaagse wandeltocht organiseren, die niet alleen de charme van de stad diepgaand kan ervaren, maar kinderen ook kennis laat leren tijdens de tour.

Samenvatten

Delft trekt familietoeristen van over de hele wereld aan met zijn unieke charme en rijke toeristische mogelijkheden. Het kiezen van het juiste hotel maakt uw reis niet alleen comfortabeler, maar brengt ook mooiere herinneringen voor u en uw gezin met zich mee. Of het nu gaat om een ​​luxe hotel of een bijzondere bed & breakfast, Delft heeft alles wat u nodig heeft om uw gezinsvakantie in deze historische stad onvergetelijk te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *